Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

elev calculatorO nouă platformă online îi permite profesorului să predea și să explice lecții simultan, mai multor elevi aflați în locuri diferite. Dascălul poate verifica și ce lucrează elevul sau dacă este atent sau nu. Aplicaţia a fost creată de curând în țara noastră și urmează să fie patentată în Statele Unite.

Prin platforma online, elevul poate comunica și învăța cu profesorul aflat într-o sală obișnuită de clasă. De asemenea, profesorul poate explica pe o tablă electronică problemele în fața elevilor aflați la domiciliu, poate verifica, de asemenea online, temele copiilor, dar aplicaţia permite și folosirea imaginile și a informațiilor de pe internet mult mai repede.
Atât elevii cât și cadrul didactic nu au nevoie decât de un calculator cu o conexiune la internet.
Unii dintre elevi sunt încântați de noua găselniță care îi scutește să se mai deplaseze la școală, în același timp, unii profesori susțin că programul le permite să interacționeze cu elevii, dar și să îi supravegheze mai bine. Pe de cealaltă parte, există și voci care susțin că platforma este utilă numai în cazul îmbolnăvirii sau a imposibilității de deplasare a elevului în colectivitate. În rest, programul nu înlocuiește interacțiunea socială directă, de lipsa căreia tânăra generație este privată destul de mult, tocmai din cauza utilizării excesive a calculatorului.
În prezent, această aplicaţie este testată la Liceul teoretic Național din Capitală, și urmează să fie patentată în Statele Unite.

Mai multe AICI

Back To Top