Categorie: Actual

accident rutier gravTrei persoane au fost rănite, joi dimineaţă, într-un accident petrecut pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Bucureşti, după ce un şofer a încercat să facă o întoarcere neregulamentară, iar autoturismul său a fost acroşat de altă maşină.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul s-a produs pe DN 1, între localităţile Bărcăneşti şi Româneşti, la câţiva kilometri de Ploieşti, transmite corespondentul Mediafax.

Şoferul unui autoturism BMW care circula pe banda 1 a drumului dinspre Ploieşti spre Bucureşti a vrut să facă o întoarcere neregulamentară, nu s-a asigurat corespunzător, iar maşina sa a fost acroşată de un autoturism Dacia Logan care circula în acelaşi sens de mers, pe banda a doua a drumului.

În urma impactului dintre cele două maşini, trei persoane, toate aflate în Dacia Logan, au fost rănite. Este vorba despre şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 47 de ani şi de doi pasageri, o femeie de 39 şi un bărbat de 38 de ani.

Toţi cei trei răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Poliţia a deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier în zonă a fost redat circulației după câteva ore de restriționare.

Back To Top