Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

proteste-sanitasReprezentanţii Federaţiei Sanitas spun că vor picheta ministerele Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor dacă până pe 23 iunie Guvernul nu le va mări salariile cu zece procente.

Majorarea salariilor pentru cei care lucrează în sectoarele sanitar şi de asistenţa socială, dar şi deblocarea posturilor libere din sistem sunt principalele revendicări ale sindicaliștilor Sanitas.

Oamenii le reproşează guvernanţilor lipsa de interes pentru consolidarea sistemului de Sănătate şi spun că, dacă nici de această dată nu îşi vor onora promisiunile, ar putea intra în grevă generală.

„Efectiv, oamenii nu mai rezistă în condiţiile actuale. Salariile sunt foarte mici, undeva la 600 - 700 de lei. Din creşterea salariului minim pe economie s-a ajuns în situaţia nepermisă de a se egaliza 29 de trepte de salarizare. În afară de promisiuni şi de proiecte futuriste, nu am văzut absolut nimic în ultimii 5 ani. Dacă, de exemplu, contractul colectiv de muncă nu va fi înregistrat avem posibilitatea legală să declanşăm inclusiv greva de avertisment şi greva generală", a declarat pentru Digi24, Marius Sepi, prim-vicepreşedinte Sanitas.

Mai multe AICI

Back To Top