Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii droguriCinci tineri au fost reţinuţi peste noapteîn dosarul traficului şi consumului de droguri din cadrul UPG Ploieşti, în urma audierilor de ieri la DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti sub acuzaţia de trafic de droguri de risc. Este vorba despre patru cetăţeni români şi un student aflat în anul pregătitor la UPG Ploieşti, din Gabon.

Aceştia vor fi prezentaţi astăzi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pe 29 de zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de instanţă, studenţii riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.

Mai mulţi studenţi, printre care 15 tineri străini, au fost reţinuţi şi conduşi, ieri, la sediul DIICOT Ploieşti pentru audieri. Aceştia au fost acuzaţi de trafic şi consum de droguri.

Potrivit anchetatorilor, percheziţiile procurorilor DIICOT au avut loc atât în campusul unviersitar de la Ploieşti, cât şi la mai multe adrese din Bucureşti şi Constanţa, acolo unde traficanţii deţineau o plantaţie de cannabis „indoor". În timpul percheziţiilor au fost găsite câteva grame de droguri, dar şi bani.

Clubul consumatorilor de droguri era grupat, potrivit telegrama.ro, în căminele 3, 5 şi 7 din campusul UPG, acolo unde de regulă stau studenţii străini sau cei cu bani. O doză de cannabis era vândută, susţin anchetatorii, cu 60 de lei, iar activitatea grupării de traficanţi durează cel puţin din luna ianuarie a acestui an.

Anchetă în acest caz este abia la început şi nu este exclus ca pe viitor să fie găsiţi şi mai mulţi consumatori de droguri din cămine.

Citeşte şi: Trafic de droguri la UPG / VIDEO: Percheziții în căminele Universității de Petrol și Gaze

Back To Top