Categorie: Actual

dgaspc prahovaLuni, 23.06.2014, ora 15.00, Sala Europa, Palatul Administrativ are loc sedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Prahova. Printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numără cele privind încetarea raportului de serviciu al lui Bocioacă Alexandru Ion din funcţia publică de conducere de director executiv la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova și înlocuirea acestuia cu Călin Viorel, cel care va fi promovat temporar și detașat de la Casa Județeană de Pensii Prahova, pentru o perioadă de 6 luni.

Numirea ar urma să intre în vigoare cu data de 3 iulie, după ce aleşii judeţeni vor vota proiectul care vizează această numire. Călin Viorel deţine la Casa de Pensii Prahova funcţia publică de execuţie de inspector , clasaI, grad profesional superior, gradaţia 3, clasa 57 de salarizare, în cadrul Serviciului Stabiliri Prestaţii.

Principalul proiect al şedinţei vizează rectificarea de buget cu 40 de miliarde lei vechi, fonduri alocate inclusiv pentru demararea procedurilor de expropriere pentru realizarea nodului rutier la autostrada Bucureşti - Ploieşti, de pe raza localităţii Gherghiţa.

Totodată, vor fi finanţate mai multe reabilitări de drumuri. Este vorba despre consolidarea DJ 234 Salcia, în punctele Rast, Stroescu şi Dumitru, precum şi de reabilitarea DJ Slănic - Izvoarele şi consolidarea DJ 207 Şotrile - Câmpina, afectate de alunecări de teren.

Back To Top