Categorie: Actual

politia nu trecetiÎntâmplare halucinantă într-o localitate din Prahova. O femeie de 41 de ani din comună Predeal Sărari este suspectata că şi-a omorât copilul nou născut, pe care l-ar fi îngropat în fostul WC din curte, cu ajutorul fiului ei de 13 ani.

Femeia de 41 de ani locuieşte împreună cu fiii săi, unul de 13 ani şi celălalt de 15. Soţul sau vine doar o dată pe săptămână acasă, fiind angajat la o firmă în Bucureşti. Vecinii observaseră că în ultimul timp s-a îngrăşat, dar femeia nu a vrut să recunoască niciun moment că este însărcinată.

Se pare că femeia născut într-o cameră din casă, iar fiul său de 15 ani a povestit vecinilor că a auzit zgomote şi pe urmă plânsete de copil. Fiul cel mare a mai povestit că dimineaţă, mama sa a dus copilul nou născut în spatele casei şi, ajutată de fratele său, şi-a îngropat pruncul în fostul WC cu capul în pământ, lăsându-i picioarele afară.

Şocat, băiatul care a fost martor al atrocităţii a încercat să se spânzure, scrie phon.ro

La faţa locului au ajuns criminaliştii care au adunat probe, dar şi o ambulanţă care a dus-o pe femeie la Maternitatea din Ploieşti, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească dacă femeia se face vinovată de pruncucidere sau dacă bebeluşul sau s-a născut mort. Băiatul de 13 ani va fi preluat de Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova pentru a fi evaluat şi consiliat psihologic.

Back To Top