Categorie: Actual

canicula augustZiua de astăzi a început cu soare în toate regiunile, iar temperaturile au atins deja 25 de grade în sudul ţării. În acest weekend sunt aşteptate maxime de 32 – 33 de grade în Câmpia de Vest, în timp ce în zonele de deal şi de munte se vor înregistra 25 – 27 de grade.

Luni, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară, în cea mai mare parte a ţării, în Banat, Crisana şi izolat în Oltenia şi sud-vestul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab şi moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 36 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul teritoriului.

Vremea rămâne călduroasă în următoarele patru zile şi în Bucureşti, unde la începutul săptămânii se vor înregistra 33 de grade, potrivită pentru perioada din calendar, cu temperature maxime 32...33 de grade.

Şi marţi vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului, caniculara în vest, sud-vest şi izolat în centru. Cu totul izolat, vor fi ploi slabe de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice, în zona montană. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 şi 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat şi vor cobora până la 24 de grade în Dealurile de Vest.

Back To Top