Categorie: Actual

spectacol religios penitenciarJoi, 17 iulie 2014, reprezentanții Fundației „Pater Noster", în colaborare cu invitați din Țara Galilor au susținut, la curtea de plimbare a persoanelor private de libertate din Penitenciarul Ploiești, un spectacol intitulat „Mesaj spiritual".

Programul artistic-religios a constat în prezentarea unor versete biblice, dar și în susținerea unor momente muzicale cu mesaj religios.
„Aceste activități sunt realizate în baza protocolului de colaborare încheiat între Penitenciarul Ploiești și Fundația Pater Noster, bucurându-se de un real succes în rândul persoanelor custodiate, contribuind la menținerea unei stări pozitive în rândul acestora", a precizat Magdalena Toma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Ploiești.
Fundația Pater Noster este un colaborator vechi al Penitenciarului Ploiești, pe parcursul anilor, reprezentanții acesteia sprijinind demersurile de educație și asistență psihosocială derulate de personalul Serviciului Educaţie şi Asistenţă Psihosocială.

Back To Top