Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

StudentiGuvernul a aprobat o nouă Hotărâre privind domeniile de studii universitare de master acreditate, programele de studii şi numărul maxim de studenţi ce pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2014 – 2015.

Noul act normativ actualizează Hotărârea Guvernului nr. 581/2013, prin includerea domeniilor şi programelor de studii universitare de master evaluate de Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) în perioada care a trecut de la publicarea HG 581/2013.
Programele vor putea fi şcolarizate în anul universitar 2014-2015.

Actul normativ recent aprobat conţine 98 de programe de studii universitare de master noi, 95% dintre acestea fiind încadrate în domenii de studii universitare de master deja existente în structura instituţiilor de învăţământ superior.
Alte 52 de programe de studii universitare de master au fost eliminate din structura instituţiilor de învăţământ superior, la solicitarea instituţiilor de învăţământ superior, ca urmare a restructurării ofertei de şcolarizare.

DESCARCĂ DE AICI HOTĂRÂREA DE GUVERN PRIVIND PROGRAMELE DE MASTER 2014-2015

DESCARCĂ DE AICI LISTA PROGRAMELOR DE MASTER ȘI A LOCURILOR DISPONIBILE ÎN UNIVERSITĂȚILE DE STAT

DESCARCĂ DE AICI LISTA PROGRAMELOR DE MASTER ȘI A LOCURILOR DISPONIBILE ÎN UNIVERSITĂȚILE PARTICULARE ACREDITATE

Back To Top