Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

avion prabusit ucrainaLa bordul avionul malaezian care s-a prăbuşit în Ucraina se aflau 154 de pasageri olandezi, 27 de pasageri australieni, 23 de malaezieni, 11 indonezieni, nouă britanici, patru germani, cinci belgieni, trei filipinezi şi un canadian.

Ministerul Afacerilor Externe al României informează că „în urma verificărilor întreprinse de celula de criză, de la momentul convocării acesteia la nivelul Centralei MAE şi până în acest moment, nu se confirmă prezenţa niciunui cetăţean de naţionalitate română pe lista pasagerilor aeronavei de linie Boeing 777 aparținând companiei Malaysia Airlines care efectua zborul MH17 pe ruta Amsterdam - Kuala Lumpur şi care s-a prăbuşit în estul Ucrainei.

Celula de criză de la nivelul Centralei MAE împreună cu misiunile diplomatice la Haga, Kuala Lumpur şi Kiev rămân în legătură permanentă cu oficialitățile locale până la confirmarea listei finale a pasagerilor".
Avionul Boeing 777 plecase din Amsterdam şi se întrepta spre Kuala Lumpur. Aparatul s-a prăbuşit pe teritoriul ucrainean, la numai 50 de kilometri de graniţa cu Rusia, fiind doborât, cel mai probabil, de o rachetă sol-aer. Nu se ştie încă cine a lansat racheta. 298 de oameni aflaţi la bordul avionului şi-au pierdut viața.
O cutie neagră a avionului malaysian ce efectua zborul MH17 care s-a prăbuşit joi în Ucraina cu 298 de persoane la bord, atins de către o rachetă de tip sol-aer potrivit unor experţi americani, a fost găsită, au declarat vineri salvatori care acţionau la locul prăbuşirii pentru AFP. Ei nu erau în măsură să spună dacă este vorba despre aparatul care înregistrează conversaţiile membrilor echipajului sau despre cel care stochează datele tehnice ale zborului.

Se pare că niciunul dintre aceste aparate nu va putea să ajute la stabilirea originii presupusului tir de rachetă - de lansarea căruia autorităţile ucrainene şi separatiştii proruşi se acuză reciproc.

Oamenii se îmbarcaseră din Amstedam şi mergeau în Malaezia, la Kuala Lumpur. La trei ore de la decolare, s-a pierdut legătura cu aeronava care zbura la 10 mii de metri altitudine.

Spațiul aerian din Ucraina a fost închis după tragedia aviatică. 

Mai multe AICI

Back To Top