Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cursuri infirmiereSocietatea Naţională de Cruce Roșie din România Filiala Prahova a finalizat, în această săptămână, înscrierile la cursul gratuit de formare profesională „Îngrijitoare de bătrâni la domiciliu (cod NC 5133.1.2)" care se va desfășura începând din luna august, la Spitalul Municipal Ploiești.

Proiectul este destinat personalului medical auxiliar fără calificare sau slab calificat, cu vârste între 18 și 64 de ani, obligatoriu angajați în spitalele de stat, clinicile private și instituțiile medico-sociale subordonate autorităților locale sau județene. În fiecare județ din cele 18 implicate în proiect, vor fi pregătiți profesional câte 140 de angajați constituind cinci grupe a câte 28 de persoane. Astfel, vor fi realizate cinci tipuri de cursuri, în funcție de nevoile din teritoriu pe care le afirmă angajatorii.

„În primă fază, au fost înscrise la curs 21 de persoane beneficiare ale proiectului. Sunt numai femei slab calificate și necalificate de la Spitalul Municipal Ploiești. Prima zi de curs va fi pe 4 august", ne-a declarat Gabriela Rădulescu, directorul Crucii Roșii Prahova, coordonatorul proiectului la nivel local.

Proiectul a fost foarte bine primit de către angajatori. „Proiectul Pro Sanatate a atras un mare interes din partea angajatorilor din mediul medico-social prahovean, care ne-au primit foarte bine și au fost, încă de bun început, foarte interesati de calificarea personalului din subordine, cu atât mai mult cu cât aceste cursuri sunt gratuite. Practic, ele reprezintă o gură de oxigen pentru cei necalificați, având în vedere salariile foarte mici", a mai adăugat Gabriela Rădulescu.

Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă este scopul proiectului PRO-SĂNĂTATE, în cadrul căruia Societatea Națională de Cruce Roșie Română Filiala Prahova s-a implicat în calitate de partener, alături de Fundația pentru Recuperare, Integrare și promovare Socială ECHOSOC.

ACTUALITATEA PRAHOVEANĂ ESTE PARTENER MEDIA AL CRUCII ROȘII ROMÂNE FILIALA PRAHOVA.

cruce-rosie

Back To Top