Categorie: Actual

cursuri infirmiereCrucea Roșie Filiala Prahova, implicată în proiectul PROIECTUL „PRO-SĂNĂTATE", a anunțat completarea condițiilor de eligibilitate pentru participarea la cursurile gratuite de formare profesională „Îngrijitoare bătrâni la domiciliu (cod NC 5133.1.2)".

Astfel, sunt valabile şi următoarele categorii de angajaţi (celelalte condiţii de eligibilitate se menţin în continuare):

1. Personal nedidactic sau administrativ, cu atributii specifice domeniului medico-social din cadrul structurilor administraţiei publice locale (Grădiniţa cu program normal, Grădiniţa cu program prelungit si grădiniţa care funcţionează împreuna cu creşa cu program zilnic, Grădiniţa cu program săptămânal si grădiniţa care funcţionează împreuna cu creşa cu program săptămânal, gradiniţe şi creşe private, unităţi şcolare etc).

2. Personal administrativ si auxiliar, cu atributii specifice domeniului medico-social din cadrul structurilor subordonate Direcţiilor de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (centre de plasament, centre îngrijire persoane vârstnice, centre îngrijire copii etc.).

VEZI AICI ANUNȚUL CRUCII ROȘII FILIALA PRAHOVA

Actualitatea Prahoveană este partener media al Crucii Roșii Române Filiala Prahova

cruce-rosie

Back To Top