Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

consiliul national al elevilorÎn perioada 5-12 august 2014, liderii elevilor din România se întâlnesc în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Consiliului Național al Elevilor, cuprinsă în programul Școlii de Vară, modulul Consiliul Național al Elevilor, de la Sinaia.

Deschiderea Oficială a Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor are loc miercuri, 6 august, începând cu ora 10.00, la Hotel Mara din Sinaia. La întrunire sunt invitați reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale și Ministerului Tineretului și Sportului, reprezentanți ai organizațiilor studențești (ANOSR – Alianța Națională a Studenților din România, UNSR – Uniunea Națională a Studenților din România și USR – Uniunea Studenților din România), precum și liderii Asociației Elevilor Mehedințeni, Asociației Tinerilor pentru România și invitați din partea WaterfallEdu, platforma suport a Consiliului Național al Elevilor.

Scopul acestui eveniment este dezbaterea și votarea unui nou Regulament de Organizare și Funcționare a structurii reprezentative a elevilor din România și a Regulamentului de Organizare Internă, prezentarea rapoartelor de activitate a membrilor Biroului Executiv.

De asemenea se va elabora și metodologia pentru alegerile din anul școlar viitor și pașii necesari pe care elevii trebuie să îi urmeze, în vederea îndeplinirii unui proces electoral corect și transparent la nivel școlar, județean, regional și național.

Pe parcursul săptămânii petrecute la Sinaia, vor avea loc sesiuni de dezvoltare personală şi profesională prin traininguri și workshopuri facilitate de profesori din reţeaua de formatori CNE.

Evenimentul reunește, pe lângă Preşedinţii Consiliilor Judeţene ale Elevilor, şi membrii Biroului de Presă al CNE, partenerii și profesorii coordonatori ai reprezentaților elevilor, fiind finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Adunarea Generală Extraordinară a CNE de la Sinaia este a doua întâlnire de acest gen în anul şcolar 2013-2014, după cea din februarie 2014, de la Braşov, care a avut ca scop alegerea noii conduceri a Consiliului Naţional al Elevilor.

Back To Top