Categorie: Actual

perchezitiiÎn urma celor zece percheziții domiciliare efectuate miercuri, 6 august, la o grupare infracțională specializată în furturi de produse petroliere și braconaj cinegetic, polițiștii au reținut 11 suspecți și au descoperit mai multe obiecte incriminatorii.

De la domiciile persoanelor suspectate de furt de produse petroliere și de braconaj cinegetic, au fost ridicate 14 telefoane mobile, trei aparate tip flex, o autofiletantă, o rindea electrică, un binoclu, precum și instrumente de braconat, care urmează a fi folosite pentru probarea activităţii infracţionale.

Cele 11 persoane suspectate au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Dintre acestea, patru sunt bănuite în cauză.

Miercuri, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi Secţiilor de Poliţie Rurală, din cadrul I.P.J. Prahova, au efectuat zece percheziţii domiciliare, în comunele Brazi, Bărcăneşti şi Tinosu, judeţul Prahova, şi în judeţul Ialomiţa.

Percheziţiile s-au desfășurat la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de produse petroliere din conductele magistrale şi braconaj cinegetic, care acţiona în judeţul Prahova, precum şi în judeţele limitrofe.

Acţiunea a avut loc în continuarea cercetărilor într-un dosar penal ce vizează o grupare infracţională specializată în furturi de produse petroliere şi braconaj cinegetic, dosar în care au mai fost efectuate 15 percheziţii la data de 30 iulie.

Din cercetări, a rezultat faptul că membrii grupării infracţionale ar fi comis şi un furt dintr-o societate comercială din judeţul Prahova.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 100.000 de lei.

La aceste percheziţii au participat și jandarmi.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.

Back To Top