Categorie: Actual

turismPentru că ziua de 15 august a fost declarată zi liberă pentru bugetari, aceştia vor avea un weekend prelungit. Drept urmare, mulți români vor profita de minivacanță pentru a se deplasa pe litoral sau în stațiunile montane. Oferta turistică abundă în reduceri atractive pentru toate gusturile și buzunarele.

Românii care vor să-şi petreacă minivacanţa de Sf. Maria în România sunt ademeniţi cu pachete turistice atractive, începând de la 80 lei/noapte. Pentru o minivacanţă în România, de 3-4 nopţi, un turist plăteşte în jur de 350 lei.

Cei care preferă un city-break în străinătate, vor plăti în jur de 250 euro de persoană.

Cele mai solicitate destinaţii pentru minivacanţa de Sf. Maria sunt staţiunile Mamaia, Neptun, Venus, Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, dar şi câteva insule greceşti, printre care Corfu şi Creta.

Pe litoralul românesc, sunt puse la bătaie sejururi scurte la mare cu tarife de la 480 lei de persoană pentru 5 nopţi.

O familie formată din 2 adulţi plus un copil sub 12 ani, plăteşte pentru un pachet all inclusive, in Bulgaria, la un hotel de 4 stele / 3 nopţi tarife de la 200 euro. Pentru Grecia, preţul porneşte de la 300 euro.

În Bulgaria, vă puteți petrece minivacanța de Sf. Maria, la un hotel de patru stele, trei nopți all inclusive, cu 139 euro/persoană/sejur. Aveți la dispoziție piscină exterioară, teren de joacă, seif, coafor, room service, parcare, jacuzzi, centru spa cu masaj, saună, aromaterapie, baie de aburi, fitness, piscină interioară, doctor, exchange.

Mai multe AICI

 

Back To Top