Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tren spre marePentru a veni în întâmpinarea cererilor primite din partea celor care intenționează să călătorească spre litoral în acest weekend, CFR Călători va introduce suplimentar în circulaţie două trenuri, spre şi dinspre litoral, în perioada 15-17 august.

Astfel, potrivit companiei, un tren Regio va pleca din Gara de Nord Bucureşti spre Mangalia, vineri la ora 2 şi 50 de minute. Garnitura va avea opriri în toate stațiunile de la malul mării.

Iar duminică, la ora 16:20, un alt tren Regio va pleca din Mangalia spre Bucureşti Nord.

Tariful pentru cele două trenuri nou introduse este de 19,9 lei/sens de călătorie, prin oferta Bilet de weekend. Aceste tarife sunt valabile pentru 4 weekenduri consecutive, iar rezervarea locului nu este obligatorie.

Trebuie menționat, însă, faptul că, din cauza restricțiilor de viteză impuse pe anumite tronsoane, pe fondul temperaturilor ridicate înregistrate în aceste zile, călătoria ar putea dura mai mult decât in mod obișnuit.

CFR Călători a anunțat că va suplimenta, în weekend, trenurile aflate în circulaţie pentru a onora toate cererile primite din partea celor care intenţionează să călătorească spre principalele destinaţii de pelerinaj sau spre litoral.

Pentru mai multe detalii, accesați www.cfrcalatori.ro

Back To Top