Categorie: Actual

mameVictor Ponta a anunţat luni seara, pe un post de televiziune, că Guvernul va discuta marţi proiectul privind amnistierea pensionarilor şi a mamelor care trebuie să restituie o parte din sumele încasate anterior.

"Mâine (n.a. azi) avem în şedinţa de Guvern proiectul de lege privind amnistia fiscală a pensionarilor, a mamelor, a celor care au avut sau faţă de care Curtea de Conturi au descoperit acum trebuie să dea banii înapoi", a spus premierul Ponta, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Pe 31 iulie, premierul Victor Ponta a cerut ministrului Muncii să elaboreze un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie să returneze statului o parte din banii încasaţi anterior, astfel încât bătrânii să nu mai ajungă în situaţia de a se sinucide.

Legea privind amnistia va fi aplicată pentru acele persoane care au beneficiat de diverse forme de sprijin, pensii sau indemnizaţii pentru mame şi sunt obligate acum, din cauza unor erori administrative, să restituie bani, a declarat premierul Ponta, precizând că este o amnistie fiscală, nu penală.

Citește și: Amnistie fiscală pentru pensionari. Peste 21.000 de pensionari vor fi scutiți de la plata debitelor provenite din pensii

Pensiile încasate ILEGAL vor fi returnate EŞALONAT

Mai multe AICI

Back To Top