Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

erbasu badescuJoi, 21 august 2014, la sediul primăriei Ploiești, a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru realizarea Parcului Municipal Vest, proiect finanțat de Uniunea Europeană. Liderul asocierii care a câștigat licitația pentru realizarea acestui proiect este SC Erbașu SA. Asocierea reprezentată de societățile SC CONSTRUCTII ERBASU SA – SC PEPINIERA DE VAL D'YERRES DEUX SRL – SC DRUFEC CONS CF SRL a câștigat licitația cu o ofertă de 49.370.346 lei, fără TVA. Proiectul va avea o durată de realizare de 18 luni.

„Suntem într-un punct important pentru municipiul nostru, vom semna astăzi contractul pentru o investiție importantă a municipiului Ploieși, o investiție care este benefică pentru viitor, pentru copiii noștri, pentru toți ploieștenii. Parcul Municipal Vest, alături de Centrul de Afaceri și de viitorul pasaj rutier din zona de vest vor schimba radical această parte a municipiului nostru. Sper ca executantul să se încadreze în termene, astfel încât lucrarea să se termine la timp. Știu că dânșii sunt o companie importantă, cu portofoliu serios și am încredere că toate termenele se vor respecta", a declarat primarul municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, la semnarea contractului de execuție a Parcului Municipal Vest.

Cristian Erbașu: „Proiectul va fi realizat în termenele stabilite"

„Vă asigurăm că îndeplinim toate criteriile ca această lucrare să fie executată la timp, avem capacitatea necesară pentru a îndeplini acest deziderat. Un lucru important este ca lucrarea să fie una de calitate superioară, în parametri, să respecte toate rigorile, astfel încât să nu apară probleme ulterioare și din partea autorităților de control. Sunt proiecte pe fonduri europene, care sunt extrem de bine monitorizate, nu ai voie să te abați de la proiectul care este finanțat, orice abatere se penalizează. Pe de altă parte e bine, dacă sunt mici completări sau modificări, să fie realizate, pentru că este păcat ca o investiție de o asemenea anvergură, dacă observăm că sunt lucruri care se pot corecta, care nu au putut fi previzionate în studiul de fezabilitate sau în proiect, să o facem, evident în limitele permise de lege.

Compania Erbașu, care este liderul acestei asocieri, a avut numeroase contracte, chiar și în județul Prahova, contracte cu caracter mixt, cu o varietate mare de tipuri de lucrări, spații verzi, drumuri, clădiri, rețele, lucrarea de la Slănic Prahova este finalizată tot de noi, pe fonduri europene. Am avut și un alt proiect în asociere cu o companie din Ploiești, pe reabilitare tehnică. Au fost multe discuții, și acolo eu consider că am reușit să ducem totul la bun sfârșit, să îndeplinim condițiile la standarde de calitate, termenul să fie cât mai scurt și acolo.
Vă asigur de toată seriozitatea din partea echipei mele și, în același timp, deși perioada este foarte grea pentru constructorii din România, că sunt locali, din Prahova, din România sau chiar din Europa, eu zic că avem capacitatea tehnico finanicară să ducem la bun sfârșit proiectul. Nu suntem o companie care să avem un singur proiect, avem pe următorii doi ani, similare ca și dimensiune, aproximativ 20 de proiecte.
Vreau să mai menționez că deși suntem o firmă bucureșteană, din start sunt implicate și firme locale și vom încerca să colaborăm cât mai mult, în cea mai mare parte, cu firme care activează în mediul local, cele mai bune firme din Ploiești și Prahova", a declarat Cristian Erbașu, președintele SC Erbașu SA, companie care este liderul proiectului de realizare a Parcului Municipal Vest.

parcul-municipal-vestCum va arăta Parcul. Facilități și dimensiune

Parcul Municipal Vest va avea o suprafață de 541.643 metri pătrați, fiind situat pe terenul dintre Gara de Vest Ploiești și Centura de vest a municipiului reședință de județ.

Proiectul Parcului Municipal Vest va însemna amenajarea unor spații publice pentru recreere, relaxare și desfășurarea de activități sportive. Concret, în zona de vest a municipiului Ploiești se vor realiza piste pentru ciclism, un lac de agrement, locuri de odihnă, locuri pentru picnic, mese de șah, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, platforme pentru acrobații-biciclete, platforme pentru acrobații role, fântâni arteziene și o seră închisă. Proiectul conține și amenajarea unui patinoar, mai multe elemente decorative, cum ar fi o moară de apă cu scrânciob, stâncărie artificială amplasată la intersecția aleilor și multe amenajări conexe. Dintre acestea, menționăm alei carosabile, parcări pentru autoturisme, instalații de irigat, rețele de apă și hidranți, rețea de alimentare cu apă pentru lacul artidicial care se va amenaja, clădire administrativă, grupuri sanitare, rețele de canalizare, microstații de epurare, rețele electrice exterioare și o serie de elemente de mobilier urban, cum ar fi panouri de informare, stâlpi indicatori, suporți pentru biciclete și 100 de coșuri de gunoi.

Valoarea investiției

Valoarea totală a proiectului este de 93.684.950 lei. Proiectul se realizează în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – Pol urban de creștere, Domeniul de intervenție 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană. Proiectul este inclus în Planul Integrat de Dezvoltare a Polului de Creștere Ploiești-Prahova.
Din valoarea totală a proiectului, Uniunea Europeană acoperă 72.183.509,15 lei, bugetul local al Ploieștiului urmând să participe cu suma de 1.443.670, 18 lei.

Back To Top