Categorie: Actual

vacanta la muzeu st nat ploiestiMuzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova încheie joi, 28 august, seria cursurilor susţinute în cadrul programului „Vacanța la muzeu". Copiii cursanți sunt invitați să participe la o întâlnire care va avea loc la orele 10.00, în cadrul căreia vor primi diplome de merit, pentru participare.

„Vacanța la muzeu", inclusă în programul educațional „Un pas mic spre MUZEU - Un pas mare spre CUNOAŞTERE", s-a desfăşurat în perioada iulie - august, sub genericul „Natura Artist - Eu Artist" şi a fost susținută de muzeografi și conservatori, adresându-se copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani.

Cursurile s-au desfășurat în sala de lecții a Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10.00 şi 12.00, iar copiii participanţi au creat diferite obiecte, folosind ca sursă de inspirație natura, îmbogăţindu-şi imaginaţia şi tehnicile creative.

Organizatorii au realizat, în cadrul Muzeului Omului din Palatul Culturii Ploieşti, str. Erou Călin Cătălin, nr. 1, o mini-expoziție în care se regăsesc obiectele confecționate de copii și imagini din desfășurarea cursului.
Expoziţia are caracter temporar, după vernisare elevii păstrându-şi obiectele confecţionate în timpul cursului.

Back To Top