Categorie: Actual

inchidere intersectie  sos norduluiÎncepând de joi, 28 august, una dintre cele mai mari intersecții din Ploiești se va închide, din cauza lucrărilor la calea de rulare a tramvaiului. Este vorba despre cea din zona Complexul Mic, mai precis intersecția dintre Șoseaua Nordului, Rapsodiei și Andrei Mureșeanu.

Măsura va fi luată pentru a permite echipelor de constructori să intervină și pe segmentul respectiv, pentru înlocuirea șinelor de tramvai și refacerea căii de rulare.

”Primăria Municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic Investiţii, informează ploieştenii că se va restricţiona circulaţia auto la intersecţia Sos. Nordului – str. Andrei Muresanu - str. Rapsodiei. Măsură a fost luată pentru continuarea lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai 102, etapa I.

În intersecţia sos. Nordului – str. Andrei Muresanu se vor executa lucrări de extraexcavatie, aşternere balast stabilizat, balast, asfalt BAD 25, ecran de protecţie, plasa de armare, dispunerea şi călărea şinelor, sudarea şinelor, turnarea betonului, asfaltare, etc.

De aceea, se suspendă circulaţia autovehiculelor pe sensul de circulaţie str. Raspodiei – str. Andrei Muresanu. Sensurile de circulaţie pe Şoseaua Nordului vor rămâne aceleaşi şi se va permite circulaţia atât a autoturismelor cât şi a mijloacelor de transport în comun. În zonă sunt montate semnele de circulaţie corespunzătoare şi balizele aferente”, anunță printr-un comunicat municipalitatea ploieșteană.

Foto: telegrama.ro

Back To Top