Categorie: Actual

elicopter-smurdO intersecţie din Prahova, din care s-au furat indicatoarele, a fost scena unui accident cumplit. O fetiţă de 5 ani a murit şi fratele ei de 9 ani a fost rănit grav.

Cei mici erau pe bancheta din spate, în momentul în care maşina părinţilor a fost spulberată de un autoturism condus de o şoferiţă din Bucureşti. Femeia a ieşit de pe un drum secundar, nu le-a acordat prioritate, şi le-a răsturnat maşina.

Accidentul de circulaţie s-a produs marţi, în jurul prânzului, în localitatea Filipeştii de Pădure din Prahova. Maşina în care se aflau cei doi copii circula regulamentar când o şoferiţă aflată într-un autoturism de teren i-a izbit într-o intersecţie din localitate. Din impact, maşina cu cei patru pasageri s-a răsturnat de mai multe ori, iar copiii au fost grav loviţi.

Echipajul de pe un elicopter SMURD care a ajuns la locul accidentului nu a mai putut face nimic pentru fetiţa de 5 ani, iar fratele său a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Mama copiilor a avut nevoie de îngrijiri după ce a aflat că fetiţa sa s-a stins. Şoferiţa care a provocat tragedia a susţinut în faţa poliţiştilor că nu a fost de vină pentru neacordarea de prioritate, însă în urma cercetărilor poliţiştilor va fi acuzată, cel mai probabil, de ucidere din culpă.

"Nu sunt din zonă şi n-am ştiut ce fel de drum este. Eu veneam pe drumul ăla, nu aveam nici un indicator şi am zis că am prioritate", explica şoferiţa pentru știrileprotv.ro.

"Au fost, au fost indicatoare, dar s-au furat. Le fură mereu, nu e nicio problemă, se întâmplă mereu aici", spune Adam Ungureanu, martor.

Şoferiţa din Bucureşti ar fi trebuit oricum să oprească şi să acorde prioritate maşinii care venea pe drumul principal.

Fetiţă care a murit, ar fi împlinit peste câteva zile 5 ani. În ciuda eforturilor, medicii chemaţi în ajutor nu au putut s-o salveze. Un elicopter l-a transportat de urgenţă pe fratele ei în Capitală. Şoferiţa neatentă este acuzată de ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Mai multe AICI

Back To Top