Categorie: Actual

Clasa-pregatitoareAproape 2000 de pachete cu rechizite au ajuns la Primăria Ploieşti şi urmează a fi distribuite elevilor din clasa I din Ploieşti.

Primăria municipiului Ploieşti a primit, ieri, un transport cu 2.000 de ghiozdane şi rechizite, care urmează să fie împărţite până la începerea anului şcolar elevilor din clasa I din municipiu.

Materialele au fost descărcate marţi la sediul Poliţiei Locale. Fiecare ghiozdan va conține două caiete de matematică, două caiete de desen, patru creioane, un stilou, un set de creioane colorate, gumă de şters, penar, riglă, acuarele cu pensulă, coperţi de caiet şi un set de beţişoare.

Valoarea unui ghiozdan se ridică la la un preţ de aproximativ 75 de lei de pachet, mai mult ca în anul trecut, când acesta a costat 72 de lei.

Programul „Primul Ghiozdan" a fost adoptat prin hotărârea Consiliului Local, care prevede acordarea unui ajutor material tuturor elevilor ploieşteni înscrişi în clasa I, detalii AICI.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, în anul şcolar 2014 – 2015, în unităţile de învăţământ preuniversitar din Ploieşti, vor fi înscrişi 1897 elevi de clasa I, din care 939 fete şi 958 băieţi.

Back To Top