Categorie: Actual

sens-unicComisia de circulaţie a municipiului Ploieşti a luat în discuţie propunerile Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, privind modificarea sensurilor de de circulație pe mai multe străzi din Ploiești.

Mai exact, acestă propunere vizează instituirea de sensuri unice pe mai multe străzi din Ploieşti, pentru fluidizarea circulaţiei pe timpul lucrărilor de modernizare a liniilor de tramvai.

Astfel, pe lista cu propuneri figurează strada Gheorghe Doja, de la intersecţia cu strada Romană către intersecţia cu strada George Coşbuc, strada G-ral Vasile Milea, de la intersecţia cu George Coşbuc/Gheorghe Doja până la intersecţia cu strada Emil Zola, străzile Emil Zola şi Erou Călin Cătălin, de la intersecţia cu strada Vasile Milea până la intersecţia cu străzile George Coşbuc/Ştefan Greceanu și strada Romană, de la intersecţia cu strada George Coşbuc până la intersecţia cu strada Gheorghe Doja.

Aceeaşi prevedere se va impune şi pe tronsonul Vlad Ţepeş/Gh. Gr. Cantacuzino - intersecţia cu Strada Caragiale.

Tot în comisia de circulaţie s-a analizat şi ca traficul rutier să se desfăşoare în ambele sensuri pe străzile Buna Vestire, Avram Iancu, Dr. Bagdazar, DETALII AICI.

Back To Top