Categorie: Actual

coruptieOmul de afaceri Cătălin Chelu este căutat de poliţiştii din întreaga ţară. El a fost dat în urmărire naţională, după ce nu a fost găsit pentru punerea în executare a deciziei prin care instanţa l-a condamnat la şase ani de închisoare. Cătălin Chelu a fost acuzat că, din august şi până în 12 noiembrie 2010, i-a promis chestorului şef Dan Valentin Fătuloiu suma de un milion de euro.

Poliţiştii gălăţeni l-au dat în urmărire naţională după ce, după decizia luată luni de instanţa Curţii de Apel Bucureşti, nu l-au găsit nici acasă, nici la alte adrese unde se ştia că ar putea fi.

El va fi căutat la nivel naţional, pentru a fi pusă în executare hotărârea judecătorească.

În acest dosar, trimis instanţei în decembrie 2010, Cătălin Chelu a fost acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă, iar Niţache Ştefan Badea, Cristi Antonel Bunu şi Gabriel Constantinescu, apropiaţi ai omului de afaceri gălăţean, de complicitate la dare de mită.

Cătălin Chelu a fost acuzat că, din august şi până în 12 noiembrie 2010, i-a promis chestorului şef Dan Valentin Fătuloiu suma de un milion de euro. În schimbul banilor, Fătuloiu - care, potrivit procurorilor DNA, a fost denunţător în acest dosar - trebuia ca, în calitatea sa de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, să „îndeplinească acte contrare îndatoririlor de serviciu, respectiv să stopeze prelucrarea în sistem integrat a informaţiilor din dosarele penale având ca obiect infracţiuni comise de către Chelu Cătălin Constantin şi persoanele apropiate acestuia".

Mai multe AICI

 

Back To Top