Categorie: Actual

bursa locuri de muncaAgenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, VINERI, 26 SEPTEMBRIE, începând cu ora 09.00.

Acțiunea se va desfășura simultan în următoarele localități:

- PLOIEȘTI: Clubul Sportiv Municipal „Sala Doroftei", str. Milcov nr. 1

- CÂMPINA: Casa de Cultura „Geo Bogza", str. Grivitei nr. 95

- VĂLENII DE MUNTE: Sediul punctului de lucru Vălenii de Munte, str. Nicolae Iorga, nr. 26.

Până în prezent, au confirmat participarea 55 de agenți economici dintre care 30 în Ploiești, 19 din Câmpina și șase din Vălenii de Munte. Aceștia oferă 1050 de locuri de muncă: 948 în Ploiești, 88 în Câmpina și 14 în Vălenii de Munte.
Dintre posturile vacante care își așteaptă angajații la bursa locurilor de muncă, 998 sunt pentru persoane cu studii medii, iar 52 se adresează absolvenților de studii superioare.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în următoarele meserii: montatori subansamble, fabricare de produse textile (confecționeri, muncitori necalificați), lucrători cablaje auto, agenți de asigurare, consultanți vânzări, lucrători comerciali, lucrători confecții metalice, ospătari, bucătari, inginari de producție.

Reprezentanții angajatorilor și ai AJOFM le recomandă tuturor participanților la această acțiune, interesați de un loc de muncă, să pregătească CV-uri și documentele care fac dovada calificării.

Back To Top