Categorie: Actual

udrea iohannis si tariceanuTrei dintre candidații la președinție vor defila printre turiștii de pe Valea Prahovei. Iohannis, Tăriceanu și Udrea vor fi prezenți sâmbătă, 27 septembrie, la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Sinaia Forever.

Festivalul Sinaia Forever este unul dintre cele mai renumite festivaluri la nivel naţional, iar ediția de anul acesta se va deosebi de cele din anii trecuți, asta pentru că, în aceeaşi zi, şi-au anunţat prezenţa trei dintre cei 14 candidaţi la preşedinţie. Este vorba de Elena Udrea, preşedintele PMP, Klaus Iohannis, preşedintele PNL, şi Călin Popescu Tăriceanu, care candidează la preşedinţie ca independent, dar care este sprijinit de liberalii din PLR, lucru anunțat de către organizația PLR Prahova. 

După lansarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României, de vineri, Tăriceanu este aşteptat la Sinaia în jurul orei 12.00, Elena Udrea va ajunge la ora 17.00, iar Klaus Iohannis la ora 18.00. Altfel spus, s-a dat un răgaz de timp pentru ca oamenii să nu se calce în picioare în speranța de a sta de vorbă cu viitorul Președinte al României.  Mai ales că, potrivit organizatorilor, în cele trei zile de festival sunt aşteptaţi peste 55.000 de participanţi.

Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orașul faptelor bune, centrul eleganței și bunului gust, a muzicii de calitate și a spectacolelor în aer liber.

 

Back To Top