Categorie: Actual

george-dumitruSâmbătă, un bucureștean de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism a intrat pe contrasens, pe DN1, în zona Biserica Călătorului, lovindu-se frontal de un BMW X3 în care se aflau alte cinci persoane. Șoferul își anunțase, pe pagina de Facebook, intenția de a se sinucide. În urma impactului, atât sinucigașul cât și cele cinci persoane din autoturismul lovit, între care se aflau doi copii, au murit.

Poliţiştii au reuşit să îi identifice din autourismul BMW pe şofer, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Câmpina, pe unul dintre pasageri, un bărbat de 40 de ani, tot din Câmpina şi un copil în vârstă de 12 ani. Poliţiştii spun că în aceeaşi maşină se mai aflau o tânără şi o fetiţă.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova care au intervenit la locul accidentului în urma unui apel la 112 afirmă că niciunul dintre cei şase nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

"În momentul în care au ajuns ambulanţele acolo era un adevărat carnagiu", a declarat unul dintre medicii de la Ambulanţa Prahova.

Ultimele informații prezentate de presa locală arată că șoferul s-a sinucis „din dragoste".
Colegii de la observatorulph.ro informează că, înainte de a face gestul nebunesc, George Dumitru a pus pe bancheta din spate a maşinii mai multe fotografii cu fosta iubită. Alături de poze, sinucigașul dezamăgit în dragoste a pus şi doi trandafiri albi. Apoi a luat telefonul mobil, a fotografiat "altarul" dragostei şi a urcat imaginea pe Facebook cu un mesaj care i-a trădat intenţia de a se sinucide:
"Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe, eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă Doamne pentru ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc!".
După ce a postat mesajul şi fotografia de mai sus, din zona Păuleşti, s-a urcat în maşină şi a gonit nebuneşte până a provocat tragedia, informează observatorulph.ro

Back To Top