Categorie: Actual

afis protestSalariații societății Neptun din Câmpina organizează un protest civic împotriva indiferenței autorităților care se ocupă de administrarea drumurilor. Concret, câmpinenii spun că dacă reprezentanții Drumurilor Naționale se ocupau cu seriozitate de problema siguranței rutiere, astfel de tragedii nu s-ar mai întâmpla. Vedeți unde se organizează protestul în mesajul salariaților Neptun Câmpina.

„Salariatii Societatii NEPTUN Campina vor organiza un protest civic PROTEST IN NEGRU impotriva indiferentei si nepasarii autoritatilor centrale responsabile de tragedia rutiera ce s-a produs sambata 27.09.2014, pe DN1 intre Floresti si Banesti.

In acest eveniment tragic si au pierdut viata 6 oameni,cetateni ai municipiului Campina, eveniment ce putea fi evitat daca in ultimii 20 de ani autoritatile care se ocupa de administrarea Drumurilor Nationale ar fi montat pe DN1, drum national, separatoarea intre sensurile de mers. Va asteptam sa veniti imbracati in negru, marti 30 septembrie, ora 17 in centru Municipiului Campina ,zona CASA CARTII, sa aratam ca ne pasa si suntem solidari cu concetatenii nostri care trec prin aceasta tragedie.

SA NE GANDIM CA DIN CAUZA INDIFERENTEI AUTORITATILOR SI NOI PUTEM FI ORICAND VICTIME.”

Șase oameni au murit pe DN1 după ce un sinucigaş a intrat pe contrasens şi a izbit în plin autoturismul în care se aflau

Back To Top