Categorie: Actual

medicina legala ploiestiŞoferul care a provocat accidentul de pe DN 1 în urma căruia au murit el şi alţi cinci oameni, nu consumase alcool înainte de a urca la volan, arată necropsia făcută la Serviciul de Medicină Legală Prahova.

Reprezentanţi ai Serviciului de Medicină Legală (SML) Prahova au declarat, marţi, pentru Mediafax, că necropsia arată că bărbatul nu consumase alcool înainte de producerea accidentului. Sursele citate au precizat că la SML Prahova în cadrul necropsiilor se fac doar determinări pentru alcool, nu şi pentru substanţe stupefiante.

Trupurile neînsufleţite ale celor şase victime ale accidentului au fost ridicate luni de la sediul din Ploieşti al SML Prahova.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Prahova au preluat, luni, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean dosarul în cazul accidentului, iar surse judiciare afirmau că va fi schimbată încadrarea juridică din "ucidere din culpă" în "omor calificat", în urma datelor care arată că tânărul de 28 de ani care a provocat accidentul a făcut acest gest cu premeditare.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Câmpina. În urma impactului extrem de violent, atât şoferul care a provocat accidentul, cât şi cei cinci ocupanţi ai maşinii care circula regulamentar au murit pe loc.

CITEȘTE ȘI: 

TRAGEDIA DE PE DN1 / Procurorii: A fost OMOR CALIFICAT

Back To Top