Categorie: Actual

electrocasnice vechiPrimăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, anunţă desfăşurarea Campaniei „Marea Debarasare" în perioada 30 Septembrie - 5 Octombrie 2014. Cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei "Scoate deşeurile din casa ta!" ce se va desfăşura miercuri 8 octombrie 2014, ora 10.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 de lei.

Împreună cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la cetăţeni în vederea gestionarii ecorationale (tratare, reciclare, neutralizare).

Cei care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale sau degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

0244-541071 int. 110 – Biroul Protecţia Mediului
0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei

Cetățenii participanți la campanie sunt automat înscriși în cadrul tombolei "Scoate deșeurile din casa ta!" ce se va desfășura miercuri 8 octombrie 2014, ora 10.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociația ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

Cetățenii pot anunţa de luni până joi în intervalul 08.00 – 16.00, vineri (8.00-14.00) intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc să se debaraseze şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti emite adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.

Cei care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

 

Back To Top