Categorie: Actual

alin ionescuPatronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, şi contabila instituţiei, Roxana Aron, cercetaţi pentru evaziune fiscală, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti i-au reţinut, luni noapte, pe patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, şi pe contabila societăţii, Roxana Aron, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază şi securitate, în care prejudiciul este de aproximativ 10 milioane de euro.

Cei doi au fost audiaţi alături de alte 10 persoane şi nu ar fi recunoscut faptele de care sunt suspectaţi.

Shelter Security a deţinut contractul de pază şi protecţie cu fabrica P&G Urlaţi până la jumătatea acestui an, când a fost preluat de o altă firmă. Potrivit observatorulph.ro, unul din motivele pentru care P&G a schimbat firma de pază în reprezintă şi faptul că, deşi compania efectua chiar şi anticipat plăţile către firma de pază, Shelter Security nu şi-ar fi remunerat agenţii de securitate, aceştia având mai multe salarii de recuperat.

Citește și: Patronul firmei de pază care a prejudiciat statul cu 10 milioane de euro a fost reținut pentru 24 de ore

 

Back To Top