Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

criminalistiParchetul de pe lângă Tribunalul Prahova anchetează o moarte suspectă, care a fost descoperită în comună Brebu. Un bărbat care nu mai avea hainele pe el a fost descoperit fără suflare, zăcând într-o vâlcea. Omul era deja mort, din cauza unei lovituri în craniu, titrează max-media.ro.

Inspectorarul Județean de Poliție a confirmat, pentru sursa citată, această informație, dar a spus că nu poate oferi detalii, cazul fiind în cercetare.

Un cititor a descris, tragica întâmplare:

„O teribilă crimă s-a întâmplat în satul Pietriceaua, com. Brebu, jud Prahova. Duminică a fost găsit un bărbat decedat, dezbrăcat, cu capul zdrobit de o bâtă, posibil, omorât chiar de către fiul lui. Suspectul susține autorităților că nu el a comis crima, că o altă persoană a comis teribila crima și el doar l-a târât circa 50 de metri unde l-a abandonat într-un vâlcel. Cazul încă nu s-a elucidat printre săteni, circulând mai multe variante."

Varianta oficială, precum și vinovățiile, nu pot fi stabilite decât de procurorul de caz și de polițiștii criminaliști, mai relatează sursa citată.

 

Back To Top