Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

botoacaPe durata derulării contractului de construcție a canalizării în Comarnic de către societatea Grossman Engineering Group SRL, societatea cumnatului premierului Victor Ponta, în asociere cu Hidro Prahova - societate a CJ Prahova, autorităţile locale au amendat de şase ori firma Grossman Engineering Group SRL, pentru nerespectarea avizelor emise de primărie în derularea acestor lucrări, a declarat primarul orașului Comarnic, Vasile Dorian Botoacă.

„Suntem în pericol să pierdem finanțări pentru două proiecte importante din fonduri europene din cauza întârzierii lucrărilor și a modului cum sunt realizate. Am un set întreg de dosare cu corespondență între primărie și cei de la Hidro Prahova, în care i-am somat în legătură cu lucrarea. Eu sunt inginer constructor, le-am făcut adrese legate de calitatea lucrărilor, de materialele folosite. Vă dați seama că cetățenii vin la mine, dau vina pe mine, cu toate că în cazul acestui proiect sunt legat de mâini pentru că primăria Comarnic nu este parte din proiect", a declarat Vasile Botoacă.

Primarul a explicat că amenzile au fost date pentru faptul că după ce au spart străzile constructorii nu au adus carosabilul la starea iniţială.

Potrivit lui Botoacă, după primirea amenzilor reprezentanţii Grossman Engineering Group SRL au contestat la Judecătoria Sinaia sancţiunile, iar în primă fază au câştigat, procesele fiind acum în stadiul de recurs.

De asemenea, edilul din Comarnic a ţinut să menţioneze că Primăria ar putea pierde patru milioane de euro, bani reprezentând valoarea a două proiecte europene derulate de primărie pentru asfaltarea străzilor din judeţ.

Conform primarului, în condiţiile în care contractul pentru canalizare nu a fost respectat, autorităţile locale nu pot derula proiectele europene pentru asfaltare.

Back To Top