Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ora-de-religiePărinții care optează pentru studiul religiei la școală de către copii, în perioada rămasă din actualul an de studiu, trebuie să depună o solicitare, a anunţat Liliana Preoteasa, subsecretar de stat în Ministerul Educației.

Ministerul Educaţiei a anunţat că părinţii care vor studierea religiei în acest an şcolar de către copiii lor trebuie să facă o cerere până pe 6 martie.

Comisia pentru învăţământ din Camera Deputaţilor încă nu a stabilit ce se va întâmpla în acest sens în anul şcolar viitor.

Parlamentarii ar trebui să voteze la începutul lunii martie cum vor schimba Legea Educaţiei în privinţa studierii religiei.

În noiembrie 2014, judecătorii Curţii Constituţionale au decis că părinţii care doresc studierea religiei în şcoli sunt cei care trebuie să facă o solicitare în acest sens. Altfel spus, nu trebuie să fie obligatorie depunerea de cereri atunci când elevii nu vor să frecventeze orele de religie.

Decizia Curţii Constituţionale a fost contestată de reprezentanţii Patriarhiei, care au considerat-o o ofensă. Aceştia au trimis Camerei Deputaţilor, săptămâna trecută, o scrisoare prin care au cerut ca părinţii să facă această solicitare o singură dată pentru tot ciclul şcolar. Opinia este susţinută şi de ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu.

Reprezentanţii mai multor ONG-uri au spus că această propunere încalcă decizia Curţii Constituţionale.

Sursa: digi24.ro

Back To Top