Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rablaProgramul de stimulare şi înnoire a parcului auto naţional (Programul Rabla) pentru 2015 ar putea debuta după jumătatea lunii martie, iar Ghidul de finanţare este pus în consultare publică începând din data de 16 februarie, timp de 10 zile, a anunţat ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu.

„Finanţarea Rabla 2015 face parte din bugetul Fondului de Mediu şi sper că, în prima şedinţă de Guvern, să fie aprobat bugetului Administraţiei Fondului pentru Mediu. Bugetul pentru programul „Rabla" este de 200 de milioane lei, cu 33% mai mare decât bugetul anului 2014", a mai spus ministrul.

Potrivit acesteia, prima de casare va rămâne, în acest an, la 6.500 de lei, iar eco-bonsul destinat celor care vor să cumpere o maşini ecologice a fost majorat de trei ori, de la 500 la 1.500 de lei.

„În acelaşi timp, sperăm că prin dezbaterea publică demarata astăzi, să putem să finanţăm 25.000 de tichete electronice, din care 20.000 pentru persoane fizice", a explicat Gavrilescu.

Sistemul electronic de alocare a voucherelor din Programul Rabla rămâne valabil în acest an, a adăugat ministrul Mediului.

Pentru ediţia din 2014 a Programului Rabla au fost alocate 20.000 de tichete valorice, din care 17.000 pentru persoane fizice, iar restul pentru persoane juridice şi instituţii publice.

Posesorii de autovehicule cu o vechime mai mare sau egală cu opt ani şi-au putut achiziţiona o maşină nouă prin program, pe baza unui tichet valoric în suma de 6.500 de lei, care s-a alocat electronic. Pentru ediţia din anul anterior, bugetul total a fost de 140 de milioane de lei.

Sursa: conso.ro

Back To Top