Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

liviu munteanu la dnaLiviu Munteanu, unul dintre oamenii de afaceri implicaţi în dosarul privind fraudarea unor fonduri europene, în care a fost arestat preventiv cumnatul premierului Victor Ponta, a fost la DNA Ploieşti pentru noi audieri. Directorul SC Hidro Prahova SA este audiat în același dosar.

Joi, 19 februarie, Liviu Munteanu a declarat, după audierile de la DNA Ploiești: „Am ajuns administrator la această firmă datorită relațiilor de prietenie pe care le am cu domnul Herțanu. Noi am copilărit în același cartier.
Au existat niște elemente care m-au determinat, în octombrie 2014, să ies din această firmă.
Nu s-au făcut presiuni asupra mea. Niciodată. Nimeni. Nici organele de anchetă, nici cei care sunt prieteni.
Nu cunosc parlamentarii. Nu cunosc ce înseamnă factorii locali. Nu cunosc nici primarul Comarnicului. Lucrările au fost întârziate datorită faptului că contractul este dificil din punct de vedere al execuției.

Nu am făcut nicio plată, nu am avut niciodată acces la bani."
Liviu Munteanu a colaborat cu anchetatorii, recunoscând faptele de care este acuzat, astfel că procurorii nu vor mai cere arestarea sa, scrie Mediafax.

Procurorii care anchetează dosarul de corupţie în care este implicat cumnatul premierului Ponta nu au cerut ieri arestarea preventivă a lui Liviu Munteanu, administrator al S.C. Grossmann Engineering Group SRL întrucât la audierile de la DNA Ploieşti acesta „a colaborat cu organele de anchetă", recunoscând faptele de care este acuzat.

Liviu Munteanu este urmărit penal pentru aderare la un grup infracţional organizat, schimbarea nelegală a destinaţiei fondurilor europene şi evaziune fiscală.

Și directorul SC Hidro Prahova SA, Dumitru Pantea, a fost audiat, joi, la DNA Ploieşti, unde a fost citat în calitate de martor în dosarul în care a fost arestat preventiv cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, acuzat de deturnare de fonduri europene într-un proiect derulat de Hidro Prahova. Directorul general al Hidro Prahova, firma la care acţionar majoritar este Consiliul Judeţean Prahova şi la care deţin acţiuni mai multe consilii locale din judeţ, se află de mai mulţi ani la conducerea SC Hidro Prahova.

Anchetatorii susțin că deputaţii Sebastian Ghiță şi Vlad Cosma şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, ar fi făcut presiuni în favoarea SC Grossman Engineering, administrată de cumnatul premierului.

Mai multe AICI

Back To Top