Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

iulian hertanu retinutÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca, mâine, 27 februarie, contestaţia în dosarul lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

În dosarul instrumentat, cumnatul premierului este acuzat de fraudă cu bani europeni cu un prejudiciu de 7.800.000 de lei şi de o evaziune fiscală de peste 2.000.000 de lei. Iulian Herţanu şi omul de afaceri Vladimir Ciorbă se află în arest preventiv, iar fostul consilier judeţean Mihai Coman a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Dacă judecătorii vor fi de acord, Herţanu şi Ciorbă ar putea fi puşi sub control judiciar sau plasaţi în arest la domiciliu.

În acelaşi dosar au fost puşi sub control judiciar deputatul Sebastian Ghiţă, deputatul PSD Vlad Cosma şi tatăl acestuia, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, directorul de producţie al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum şi omul de afaceri Liviu Munteanu.

Tot vineri, la DNA Ploiești va fi audiată și mama premierului Victor Ponta care nu s-a putut prezenta joi în fața procurorilor, acuzând probleme de sănătate.

Back To Top