Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

perchezitiiProcurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracţiuni de corupție, comise în perioada 2011-2014, transmit reprezentanții instituției într-un comunicat.

În cursul zilei de 02 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele: Prahova, Cluj și Brașov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, vizate ar fi contracte de modernizare a unor sisteme de epurare a apei din Sibiu şi Braşov, iar prejudiciul este estimat la 7.700.000 de lei.

DNA anchetează și un contract pe fonduri de coeziune, fonduri europene semnat de Klaus Iohannis. Prejudiciul in acest contract ar fi de 1,5 milioane de euro.

Prejudiciul în acest contract ar fi de 1,5 milioane de euro.

În derularea contractului, banii au fost redirecţionați către alte scopuri decât cel prevăzut în contract, fraudandu-se astfel fonduri europene.

La 6 aprilie 2011 contractul vizat de DNA a fost semnat de ministrul mediului de la acea vreme Laszlo Borbely, dar şi de Klaus Iohannis ca reprezentat al unei asociaţii de apă/canal şi ca reprezentant al Primăriei Sibiu, informează România TV.

 

Back To Top