Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ora de varaOra se schimbă, în 2015, pe 29 martie, trecerea de la ora de iarnă la cea de vară făcîndu-se întotdeauna în ultima duminică din luna martie. Ceasul se dă înainte, astfel ora trei dimineaţa devine ora patru, iar ziua aceea are doar 23 de ore.

Anul acesta, pe 29 martie este ultima duminică din lună, atunci se face trecerea la ora de vară, anunţă specialiştii.

Pe de altă parte, trecerea de la ora de vară la cea de iarnă se face întotdeauna în ultima duminică din octombrie, când ceasul se dă înapoi, iar ora patru dimineaţa devine ora trei, iar ziua respectivă are 25 de ore.

Ideea realizării unui decalaj orar manual aşa încît societatea să beneficieze de o oră în plus de lumină naturală şi astfel să se economisească curentul electric în case şi în mediul industrial a apărut în 1895 din partea astronomului britanic George Hudson.

În 1930 a fost pusă în practică, pentru prima dată, schimbarea orei de către Germania şi Austro-Ungaria, fiind apoi adoptată de tot mai multe state ale lumii.

În prezent, aproape toate ţările europene au adoptat ora de vară, ca şi SUA, Canada, câteva ţări din America de Sud, din Africa şi chiar mai multe provincii din Australia, precum şi Noua Zeelandă.

Mai multe AICI

 

Back To Top