Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dan-diaconescu condamnat inchisoareDan Diaconescu a fost condamnat miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la 5 ani şi şase luni în dosarul în care este acuzat de şantaj. Decizia este definitivă.

Judecătoria Sectorului 1 îl condamnase pe Dan Diaconescu la trei de ani de închisoare cu executarea pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, însă liderul PP-DD a făcut apel.

Prin aceeaşi decizie, lui Dan Diaconescu i s-au interzis mai multe drepturi, printre care şi acela de a fi ales într-o funcţie publică timp de trei ani după executarea pedepsei principale cu închisoarea.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL şi realizator de programe la postul de televiziune OTV, a fost deferit justiţiei pentru două infracţiuni de şantaj.

În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată pentru şantaj Doru Pârv, realizator la OTV şi administrator la SC Kundalini SRL, recidivist post-executoriu, şi Mitrus Ghezea, fost realizator la OTV şi fost director general al publicaţiei „Atac la persoană".

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu a exercitat acte repetate de ameninţare atât în mod direct, în cadrul emisiunii de la OTV, cât şi indirect, prin intermediul lui Doru Pârv, asupra lui Ion Mot, primar al comunei arădene Zărand, pentru a-l determina să le dea suma totală de 200.000 euro.

Sub presiunea acestor ameninţări, primarul Ion Moț i-a remis lui Doru Pârv suma de 30.000 de euro şi 42.000 de lei, scopul fiind că banii să ajungă, în final, la Dan Diaconescu.

De asemenea, procurorii îl mai acuză pe Dan Diaconescu că, în cursul lunii aprilie 2005, a exercitat acte repetate de ameninţare atât în mod direct, cât şi indirect, prin intermediul lui Mitrus Ghezea, realizatorul emisiunii 'Semnal de alarma', difuzată pe acelaşi post de televiziune, asupra omului de afaceri Paul Petru Tardea, pentru a-l determina să-i dea suma totală de 100.000 euro, din care a primit efectiv 4.500 de euro.

Mai multe AICI

 

Back To Top