Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

minore prostitutiePoliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploieşti au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de minori. / 15 persoane au fost conduse la audieri.

Joi, 19 martie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Ploieşti au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de minori.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2014 - martie 2015, membrii grupării ar fi recrutat minore cu o situaţie materială precară, pe care le-ar fi exploatat, pe raza judeţului Prahova, prin obligarea la practicarea prostituţiei în folosul lor.

La sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti au fost conduse 15 persoane, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Back To Top