Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

petrom buildingȘeful administrației locale ploieștene, Iulian Teodorescu, a declarat că va începe tratativele cu Petrom pentru a schimba destinația de unitate sanitară a clădirii donate de către societate municipalității.

Teodorescu a declarat că locația nu este potrivită pentru un spital, neputând întruni condițiile de avizare pentru o unitate sanitară. De asemenea, primarul interimar a declarat că amenajarea acestei clădiri pentru destinația de unitate sanitară ar fi mult prea costisitoare. Potrivit jurnaliștilor de la Telegrama, unul dintre planurile municipalității ar fi ca fosta clădire Petrom să devină, în viitorul apropiat, sediul Primăriei Ploiești.

În 2012, fostul primar Iulian Bădescu a semnat, din partea CL Ploiești, un contract de sponsorizare cu Petrom, pentru clădirea respectivă, una dintre clauze fiind ca destinația locației să fie cea de spital, pentru o perioadă de minim 15 ani.

De la început au existat voci care contestau proiectul municipalității, afirmându-se că spațiul respectiv nu poate avea circuitul structural necesar unui spital.

Back To Top