Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

petrom buildingPrimarul interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu, a explicat care este situația clădirii Petrom din centrul municipiului, locație care urma, potrivit contractului de donație dintre compania petrolieră și municipalitatea ploieșteană, să devină un spital de pediatrie modern

„Nu s-a renunțat la ideea Spitalului de Pediatrie. Problema noastră este acel contract de donație (n.r. - contract între Petrom și Primăria Ploiești de donație a clădirii Petrom în scopul exclusiv al amenajării unui spital de pediatrie) care era sub semnul întrebării – nu se putea trece în patrimoniul municipiului Ploiești decât după ce realizam spitalul de pediatrie – are termen final iulie 2015.

Ori, la această oră, noi nu știm dacă proprietarul de astăzi va fi de acord cu prelungirea duratei acelui contract pentru a realiza spitalul de pediatrie sau cu această dată de iulie 2015, în care ar trebui să ne încadrăm. Dacă, în urma negocierilor, se prelungește acest termen al contractului de donație, atunci noi vom realiza Spitalul de Pediatrie. Dacă acest termen nu se poate prelungi, suntem obligați ca, până în iulie, să realizăm ceva acolo. Cel mai comod ar fi să mergem mai departe pe ce rol a avut acel imobil, de spații de birouri, și dacă dânșii nu vor să prelungească acel termen, noi putem să realizăm, până în iulie, noul sediu al Primăriei Ploiești.

Pentru spitalul de pediatrie, cred că știți că există un proiect comun cu Consiliul Județean Prahova, să se realizeze o construcție nouă în zona din imediata apropiere a Spitalului județean. Terenul îl avem, avem chiar și proiecte, costurile sunt asemănătoare. Terenul este al nostru, nu costă decât realizarea construcției", a declarat Iulian Teodorescu, primarul interimar al Ploieștiului.

{avsplayer videoid=65 width=690 height=400}

Back To Top