Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

parcare cuza voda 1Deși procedura de recepție a parcării de pe Cuza Vodă a fost anunțată de către municipalitate că va avea loc vineri, la ora 13, reporterii din media locală prezenți la fața locului au avut o surpriză de proporții: reprezentanții firmei constructoare nu au permis accesul jurnaliștilor în incinta șantierului care trebuia „recepționat", cu toate că reprezentanții primăriei se plimbau prin interiorul parcării pentru a verifica, probabil, stadiul de execuție ce urma să fie avizat.

Odată cu discuțiile avute de către jurnaliști cu paznicul de după gardul șantierului, la fața locului au venit și locatarii de pe Cuza Vodă, care au acuzat autoritățile că au mințit în 2013, când au prezentat un proiect mai mic, cetățenii declarând că tot ce s-a întâmplat reprezintă un abuz la adresa oamenilor de pe stradă, dar și o încălcare a legii, odată cu dezvăluirile din presa locală și din informările trimise de către Inspectoratul de Stat în Construcții, instituție aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În adresa trimisă de către instituție către locatari, ISC scrie, negru pe alb, că autorizația de construcție eliberată de PMP către Baupartner, constructorul lucrării, a fost dată cu încălcarea prevederilor legale.

Câțiva reprezentanți ai administrației locale au ieșit, după aproximativ o oră din clădire, răspunzând jurnaliștilor că au fost doar invitați de către constructor, recepția propriu-zisă urmând să aibă loc, de fapt, săptămâna viitoare. În tot acest timp, locatarii de pe Cuza Vodă au adresat autorităților locale numai gânduri de bine. Cum ar fi: „Hoții, hoții!"

adresa autorizatie constructie cuza voda

Back To Top