Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politistiEfectivele de poliție care vor acționa în minivacanța de Rusalii au fost suplimentate, astfel încât peste 1.200 de polițiști prahoveni vor desfășura activități specifice pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în această perioad, anunță IPJ Prahova într-un comunicat trimis presei.

În intervalul 29 mai – 1 iunie a.c., zilnic, la nivelul județului Prahova, vor fi la datorie aproximativ 350 de polițiști de ordine publică și rutieră, precum și din cadrul celorlalte structuri operative, care vor utiliza peste 150 de autospeciale.

Polițiștii vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat și pentru creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

În această perioadă, efectivele Inspectoratului Județean de Poliție Prahova vor îndeplini, pe lângă responsabilităţile obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă, și activități specifice în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau cu ocazia manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele tronsoane de drumuri naţionale din județ, utilizând în medie, zilnic, 13 aparate radar. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor rutiere ce converg către Valea Prahovei.

Back To Top