Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

Voluntari Habitat for HumanityHabitat for Humanity România, în parteneriat cu Consiliul Local al Municipiului Ploiești, și cu finanțare din partea fundației Timken, anunță începerea procesului de selecție pentru patru locuințe în Ploiești.

Prin proiectul „Construim împreună pentru comunitate" asociația va construi în sistem cvadruplex opt locuințe în Ploiești, între 2015 și 2016. Habitat for Humanity România a început în luna mai 2015 construcția primului cvadruplex, alături de voluntari internaționali și corporatiști români. Pentru cele patru locuințe care vor fi finalizate la sfârșitul acestui an, sunt eligibile familiile care:
(1) sunt în nevoie urgentă pentru un adăpost adecvat;
(2) au posibilitatea de a plăti rate lunare, fără dobândă, fără profit, la locuința dobandită prin programul Habitat for Humanity România. Venitul lunar al familiilor trebuie să se încadreze între 1,500 lei și 2,500 lei/familie. Prețul de vânzare al unei case Habitat for Humanity România, în rate fără dobândă, fără profit, pe o perioadă de 20 de ani este de 110.000,00 lei +10%;
(3) au disponibilitatea de a contribui cu munca voluntară la construcția locuințelor Habitat for Humanity România.

Pentru a aplica, sunt necesare următoarele formulare completate:
- Anexa 1 – Cerere de luare în evidență
- Anexa 2 – Cerere pentru casă

Cele două documente se găsesc la Biroul Informații din cadrul Direcției Gestiune Patrimoniu - Ploiești, Strada Emile Zolla, nr 8, intrarea principală Halele Centrale sau pot fi descărcate de pe website-ul Habitat for Humanity România, www.habitat.ro, http://habitat.ro/programe/hab/8-case-in-ploiesti/.

Data limită pentru depunerea aplicațiilor este 30.06.2015, la casuța poștală amplasată la biroul Habitat for Humanity România din Ploiești, Strada General Traian Moșoiu, nr. 1, intrarea Modexim, etaj 2.

Habitat for Humanity activează în județul Prahova din 2009, prin construcția și renovarea caselor pentru familii defavorizate și intervenții la sistemele de încălzire pentru reducerea riscului la incendii.
Fundația Timken se numără printre cei mai devotați parteneri ai Habitat for Humanity în Prahova. Începând cu 2011, Fundația Timken a ajutat peste 150 de copii și părinți să aibă un loc decent în care să trăiască.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 18 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască.

Back To Top