Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

vasile dascalu balta doamneiTSD Prahova a trimis un comunicat de presă în care adresează condoleanțe familiei primarului comunei Balta Doamnei, Vasile Dascălu. Fostul edil a decedat cu câteva zile în urmă. Vasile Dascălu a ocupat funcția de primar al acestei comune timp de 25 de ani. Iată comunicatul TSD Prahova:

DASCALU VASILE
(26.11.1954 – 01.06.2015)

Pentru primarul si omul Dascalu Vasile

Ce ne opreste sa-i apreciem pe oamenii valorosi cata vreme sunt in viata?! Cred ca simplul fapt ca suntem obisnuiti sa ne fie in preajma, iar valtoarea vietii ne acapareaza in fiecare zi si nu ne pregateste pentru astfel de momente.

In ultimii ani, noi tinerii din TSD am invatat foarte multe de la oamenii din jur, din politica si administratie. Domnul Dascalu, caruia multi ii spuneam "BALTA", era omul asemuit si asociat intregii comune Balta Doamnei, a lasat foarte multe in urma domniei sale.
Dascalu Vasile, prin experienta, profesionalism, dar si prin seriozitate si decenta, ne-a marcat pe fiecare in parte. Am avut ce invata si de la cine invata. Dar cuvintele sunt acum................... neinsemnate.

CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

Biroul de presa TSD Prahova – 4 iunie 2015

Back To Top