Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ziua mediuluiPrimăria Ploiești anunță că în data de 5 iunie, începând cu ora 9.30, la Sala Europa, din cadrul Palatului Administrativ, B.dul Republicii nr. 2 - 4, se va desfășura a doua ediție a Festivalului de film ecologic pentru elevi cu tema "7 miliarde de visuri. O planetă. Consumă cu grijă."

Tot la Sala Europa, începând cu ora 11.30, va avea loc premierea lucrărilor de pictură și grafică realizate de elevii Liceului de artă "Carmen Sylva", având ca temă "Șevalet si deșeuri de echipamente electrice și electronice".

Manifestările dedicate Zilei Mondiale a Mediului se vor încheia la ora 11.45, cu premierea școlilor participante la concursul "Școala reciclării – prezent și viitor verde", la această competiție înscriindu-se 19 școli, cantitatea totală de deșeuri colectate selectiv și valorificate prin acest proiect fiind de 20,17 tone.

Acesta este anunțul oficial al primăriei. Partea a doua a „serbării" urmează pe 6 iunie când este anunțat un protesc în parcul din fața Palatului Administrativ, între orele 16.00 - 20.00, organizatorii anunţând că în timpul acţiunii îşi vor exprima nemulţumirile legate de defrişările din România, dar că vor astfel să marcheze şi Ziua Mondială a Mediului. În timpul protestului va fi organizat şi un marş pe trotuarul aferent tronsonului Bulevardul Independenţei - Gara de Sud şi înapoi

Back To Top