Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

florian-walterFlorian Walter a fost găsit de Interpol și va fi extrădat. Tribunalul Prahova a admis joi, 4 iunie, cererea formulată de Biroul Naţional Interpol privind extrădarea omului de afaceri Florian Walter, dat în urmărire internaţională după ce a fugit din țară. Surse judiciare informează că Walter ar fi fost localizat în Dubai.

Omul de afaceri ar fi plecat din țară înainte de a se începe urmărirea penală, existând suspiciunea că ar fi fost informat, din timp, asupra demersului procurorilor.

Presa a speculat asupra mai multor locații în care s-ar fi putut afla Florian Walter - Monaco, Cuba, Monte Carlo - niciuna dintre acestea nefiind confirmate până în acest moment.

Florian Walter este suspectat că a iniţiat şi coordonat o grupare suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani, operaţiuni financiare în care este implicată Compania Romprest Service, alături de alte societăţi comerciale, între care unele considerate firme-fantomă.

Potrivit procurorilor, în perioada 2012 - 2013, firma Romprest ar fi fost implicată într-un lanţ de tranzacţii comerciale fictive al căror rol era fie de a reduce baza de impozitare, fie de a beneficia de returnări ilegale de TVA. Astfel, procurorii anchetează modul în care Romprest angaja forţa de muncă folosită în oraşele în care societatea are contracte pentru salubrizare cu autorităţile publice locale.

Anchetatori au stabilit că mare parte dintre angajaţii firmei de salubritate lucrau la negru, iar pentru a justifica şi a deduce banii plătiţi muncitorilor, Romprest încheia contracte cu alte firme, care la rândul lor încheiau contracte cu alte societăţi, până se ajungea la "un eşalon patru".

Prejudiciul produs bugetului de stat este în valoare totală de 4,5 milioane de euro, reprezentând impozitul pe profit şi taxa pe valoarea adăugată, la care se adaugă suma de 60.494.600 de lei (echivalentul a 14 milioane de euro) supusă procesului de reciclare. Anchetatorii au instituit măsuri asiguratorii până la concurenţa sumei de 18 milioane de euro.

Back To Top