Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

rares enescuRareș Enescu, secretarul executiv al PSD Prahova, este urmărit penal pentru conflict de interese: Enescu vota în CJ Prahova, din funcția de consilier județean, bugetul de care beneficiau Parcul Industrial Ploiești și Primăria Podenii Noi. Instituții unde Enescu era angajat cu carte de muncă și încasa sume importante!

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești l-au plasat pe Enescu sub control judiciar, totodată interzicându-i acestuia să își mai exercite funcția de consilier județean, dar și să ia legătura cu 20 de primari din județul Prahova.

Enescu, 78.000 de lei încasați într-un singur an!

Potrivit ultimei declaraţii de avere, completată de Enescu în 2014, pentru veniturile obţinute în 2013, consilierul judeţean a avut următoarele joburi:
- consilier al primarului Podenii Noi: 13.764 lei
- şef serviciu Parc Industrial Ploieşti: 28.900 lei
- consilier parlamentar la cabinetul senatorului PSD, Radu Oprea: 26.400
- consilier judeţean: 9.432 lei
- membru AGA la Compania se Servicii Publice şi Energii Regenerabile: 350 lei/şedinţă
În total, în 2013, Enescu a încasat suma de 78.496 lei, fără indemnizaţiile din AGA.

Rareș Enescu: Sunt nevinovat

Rareş Enescu a declarat pentru incomod.ph că este nevinovat şi că a fost asigurat de la compartimentele juridic şi resurse umane ale Consiliului Judeţean Prahova că nu există conflict de interese în ocuparea tuturor funcţiilor publice simultan.

Sursa: observatorulph.ro

Comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele :
În cadrul cercetărilor ce se efectuează la această unitate de parchet în dosarul penal nr.280/P/2015, faţă de inculpatul ENESCU RAREŞ-DAN, consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Prahova, s-a dispus începerea urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese prev. de art.301 Cod penal, constând în aceea că, în perioada 2012-2015, în condiţiile în care acesta era angajat cu contract de muncă atât la Parcul Industrial Ploieşti S.A. cât şi la Primăria Com. Podenii Noi jud.Prahova, a participat la şedinţele Consiliului Judeţean Prahova unde, prin votul exercitat, a contribuit la luarea unor decizii prin care s-a obţinut un folos patrimonial pentru cele două entităţi juridice la care era angajat şi din partea cărora beneficiază şi în prezent de foloase.
La data de 04.06.2015, faţă de acesta s-a pus în mişcare acţiunea penală şi s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese prev. de art.301 Cod penal.
Urmare a măsurii preventive dispuse în cauză, inculpatului Enescu Rareş-Dan i s-a interzis exercitarea funcţiei de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Prahova.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa foto: telegrama.ro

Back To Top